dissabte, 23 de febrer del 2008

Tainted love


Les llums van apagant-se a poc a poc. L'ombra dels cossos a la pista de ball. Jo sentia aquesta cançó fins que me la vaig aprendre de memòria i la cantava sense saber què deia. Jo fins que es va ratllar el disc. Potser demà no aniré a la boda. De què vols el te? Compte no et cremes els dits. Dry Martini? Teniu cava? Ara sona Edith Piaf al racó amagat de la Poliackoff, la nova blanquita del Carme(?)mentre ella parla en francés amb dos joves que han eixit del quartet reservat del fons. Les llums es van encenent a poc a poc. L'ombra dels cossos pels carrers del Carme. Mojito o Caipirinha? Catxassa? Tinc fred, me'n vaig a casa. Demà ve ZP a València? Qui em subvenciona un cubata? L'ombra fosca del costat fosc.

6 comentaris:

Begonya Mezquita ha dit...

No es nota el link, però si punxeu allà on diu "blanquita" anireu directes a LPN, on fa temps vaig posar un poema que parla d'ella. La recordeu, la Blanquita?

Amparo ha dit...

No os lo vais a creer¡¡¡¡Llego ahora de la super boda. Anoche no encontraba un taxi ni andando hacia detrás . Para colmo esta mañana he vuelto sobre mis pasos de anoche, las mismas calles , los mismos sitios.Ha sido realmente duro pero valió la pena. Buenas noches y buena suerte.

Jose Manuel ha dit...

Ha sigut una nit wai.
I les plastidecor encara estàn a la Bounty?

Juanra ha dit...

Cómo mola la crónica (y la foto de cabecera), Begonya.
Os lo podéis creer? Aún estoy convaleciente. Además acabo de llegar del VEO y estoy flipando después de una performance de lo más rayante (Stifter's things, o algo así, en el Greenspace).
Amparito, si no hubieras salido tan escopetada te podrías haber venido con nosotros en el coche y hubieras vivido un subidón de adrenalina en un control policial... la mejor manera de terminar la noche!

Begonya Mezquita ha dit...

Per cert, què faig amb els 2.74 euros que van sobrar del fons comú? Per a la pròxima?

Emilio ha dit...

Ey gambiteros, siento que mis compromisos de "rock star" hayan impedido la asistencia a tal sarao, pero decidí ser coherente y no ir a medias. Todo va viento en popa, espero que para el verano esté ese segundo disco en el mercado. Y para saraos ya habrá otra ocasión.