dimarts, 21 d’octubre del 2008

Manifest IES La Serrania



El claustre del professorat de l'IES La Serrania volem mostrar el nostre descontent amb la política educativa que el govern valencià ha dut a terme en els darrers anys. Pensem que l'Educació per a la Ciutadania, la gota que finalment ha fet vessar el got, és una cortina de fum que amaga una realitat ben clara: carregar-se l'escola pública en un afany de privatització desmesurat i cada vegada més evident. Considerem que la nostra feina constitueix un dels pilars sobre el qual es basteix la societat cívica. Eduquem i ensenyem els fills i les filles de la gent que treballa i que vol un futur digne per als seus. Estimem el nostre treball i ens agrada fer-lo bé. Ara per ara, no ens estan deixant treballar com cal. Tot són obstacles, barreres que ens impedeixen desenvolupar un treball digne i edificant. Per això denunciem la manipulació que s'està fent del món educatiu. Una manipulació que arriba a extrems desmesurats i surrealistes i que atempta contra la dignitat del professorat. Des de la realitat més immediata del nostre centre, situat en un medi rural, cada vegada més despoblat i més necessitat d'infraestructures, és ara més necessari que mai exigir que la Conselleria d'Educació deixe de manipular l'escola amb finalitats purament partidistes i que invertisca en l'educació pública, que promoga més l'ús del valencià i no de l'anglés (sabem que no es tracta de promoure ni l'una ni l'altra llengua, en realitat!) i un llarg etcètera.
És per aquestes raons que el claustre del Villar ens sumem a les mobilitzacions proposades des dels diferents col·lectius de l'àmbit educatiu i volem fer públic el malestar que aquesta situació ha creat en els centres d'ensenyament mitjà valencians.

7 comentaris:

Jose Manuel ha dit...

¡Qué pico tiene la Pepa!

Juanra ha dit...

Como diría Emilio: suscribo y firmo!

Emilio ha dit...

Me lo has quitado del teclado,Juanra.

Josep ha dit...

...i malgrat aquesta situació que tant bé reflecteix el comunicat, al nostre "benvolgut" conseller només se li ocorre fer acudits amb la traducció del seu cognom i ximpleries semblants. DIMISSIÓ JA!

Unknown ha dit...

Esperemos que el "señor font" siga su proceso de involución como el de una enana blanca y su proceso de nucleosintesid acabe pronto dando lugar a una enana negra o fin de una "estrella".
Y digo involución, porque éste no tiene posibilidad de evolucionar

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Me censurais? Que vergüenza...