dimecres, 21 de maig del 2008

Poca broma!



Ací teniu la imatge de l'Allioli que, en aquesta edició, apareix presentada per una llampant portada on es ret homenatge als entranyables Laurel i Hardy (EL gordo i el flaco vaja). Ja deveu saber per què aquesta bandera, no? Oh, yes, I speak English too!
Crec que l'Allioli s'ha convertit, ara per ara, en una publicació de gran interés per a la nostra professió. Hi trobareu informació sobre l'aplicació de la LOE, sobre què passa amb la nova assignatura de cuyo nombre no quiero acordarme. Sabreu quines novetats hi ha als batxillerats de cara al curs vinent, i moltes més coses: l'Informe sobre l'ensenyament en valencià, els canvis en les oposicions d'enguany, articles d'opinió sobre tot el que es cou i no es cou al món que ens toca de ben propet, i un llarg etcètera. Ací, més informació.
I també penge el cartell amb què es convoca la concentració de professors i professores d'aquesta vesprada. Tanta anestèsia no ha de ser bona!

5 comentaris:

Juanra ha dit...

A las barricadas, a las barricadas!!!...

Jose Manuel ha dit...

Casualitats. Acabe de rebre l´allioli en la bústia, encara el tinc dins del plàstic. Ara el llegiré.
Has omitit dir que tu també hi escrius una columna molt interessant sobre dones.
Ens vejem aquesta vesprada a la plaça Manises en la concentració de profes contra la EpC. Després podriem fer-nos algo fresquet. Déu.

Begonya Mezquita ha dit...

Eres el más rápido de este lado del Túria, nen!
Ens veurem després, no?

Begonya Mezquita ha dit...

Ui! El comentari era per a Juan Ramón, però el faig extensible a tu també, JM! See you at Manises square!

Emilio ha dit...

Compañeros, no he ido a la manifestación porque, sinceramente, no me lo pedía el cuerpo, he sido un comodón, lo reconozco. Pero sigo en la brecha,os dejo un enlace de la cadena ser, para vuestro deleite:http://www.cadenaser.com/sociedad/articulo/valencia-podra-objetar-educacion-ciudadania/csrcsrpor/20080521csrcsrsoc_9/Tes

Y palabras textuales de Gabilondo en noticias cuatro: porque no la dan en mandarín para disudir más? Y luego les ha llamado "lamentables" o algo así.
Y por cierto, el minesterio ha dicho que el decreto de la consellería es ilegal y que no va a dar el título a nadie que haya cursado un curriculum ilegal. De modo que no van a tener el título ni los objetores ni los que cursen la asignatura según las directrices de Mr. Camps (de Golf). ¡Menudo chospe! como diriamos en mi pueblo. Y lo que digo yo Viva el circo, la educación a la alcantarilla, al sumidero,lástima de energía perdida por culpa de los sopladores de gaitas.