dimecres, 16 d’abril del 2008

Carnaza para la masa


Hi ha temes que al Sr. Camps i als seus súbdits agraden especialment. De tant en tant, apareix, com un guadiana, l'anticatalanisme visceral amb la llengua com a bandera. També l'aigua és un element que desvetlla els somnis líquids del govern nostrat. Ja sabia jo que amb les últimes notícies que ens arriben de les veïnes terres catalanes sobre l'aigua de l'Ebre, aquesta colla llançaria el crit al cel. A El País d'avui he llegit un article de Manuel S. Jardí que us recomane. Les coses clares, com l'aigua.
El trobareu ací.
Haurem de revisar la pel·li aquesta que recomana l'article, gambiteros, no siga que acabem anant a una manifestació (amb paella inclosa, clar!) sota el lema: Agua para...

2 comentaris:

Emilio ha dit...

Suscribo y firmo.

P.S.:y en el Cabanyal ,encima, gana también el PP. Hoy he escuchado que la Plataforma en su defensa iba a emprender medidas. Que empiece el barrio por no votar a Rita, o mejor aún, que empiece por "botarla". Al grito de agua para todos(los golf players) y Educación para la Ciudadanía en la lengua de Shakespeare esta Comunidat parece un circo.Y no quiero hablar más , que me ofusco.

Begonya Mezquita ha dit...

Pues no te ofusques... Si parlàrem més potser ens faríem escoltar. I, perfavor, lleva el padrecito demonio a cada inici del bloc que fa por i ensespanta la clientela. Bon capdesetmana!